KONTORSSTÄDNING

Vi gör ett kostnadsfritt besök för att kunna bilda oss en uppfattning om era behov.

På en arbetsplats är det viktigt att lokalen är ren och fräsch. En välstädad arbetsplats är extra motiverande för personalen. Men att hinna med att städa själv och dessutom så noggrant som du kanske vill, kan vara svårt. Det är här vi kommer in i bilden. Genom att anlita oss för kontorsstädning i Jönköping kan du enkelt få bukt på stöket. Vi kan anpassa en skräddarsydd lösning åt ditt företag.

Kanske vill du endast ha hjälp med dammsugning och avtorkning eller en mer utförlig kontorsstädning med fönsterputsning, rengöring av badrum och kök samt avdamning av skåp och skrivbord?

Att hålla det rent och fräsch i ett kontorslandskap är oerhört viktigt. Dels eftersom det varken är trivsamt eller hälsosamt att arbeta i en dammig miljö, men även för att det blir svårare att organisera papper och pärmar när det är stökigt. Med regelbunden kontorsstädning kan du se till att kontoret är dammfritt, rent och fräscht. Kanske har du särskilda krav eller önskemål?

Hör gärna av dig till oss på Fin & Fix så kan vi hjälpa dig. Vi återkommer gärna med en offert utifrån dina villkor. Vi kan fixa en anpassad lösning för ditt företag redan idag!

Vi hör av oss inom en dag

OFFERTFORMULÄR

KONTORSSTÄDNING

11 + 15 =